Jens confronteert Gerrit, houdt hij geld achter?

Jens confronteert Gerrit, houdt hij geld achter?

Net als iedereen krijgt Gerrit zakgeld, maar daarnaast heeft hij ook nog een sok met geld. Deze heeft hij gekregen van oud bewoner Joaquin, toen hij Utopia 2 moest verlaten. Jens lijkt de situatie verdacht te vinden en hij voelt Gerrit daarom aan de tand over het sok geld. Je kan toch gewoon zeggen wat erin zit vraagt Jens. Volgens Gerrit kan hij dit inderdaad doen, maar dat wil hij niet. Kan je met je hand op je hart zeggen dat je na 2018 nooit een bedrag uit de kas hebt gepakt om jouw sok aan te vullen vraagt Jens verder. Hand op mijn hart reageert Gerrit vastbesloten. Volgens Jens is het bedrag dat er is afgeschreven groter dan de hoeveelheid sok geld waar Gerrit en Jens het over hebben gehad. Gerrit verzekert dat het niet klopt wat Jens zegt. Ik heb ook best wel veel zakgeld gehad legt hij verder uit. Dat heeft Gerrit nu niet meer omdat hij dit naar eigen zeggen heeft uitgegeven. Hij benadrukt dat Jens de boekhouding in mag zien als hij dat wil. Dan zul je geen rare cijfertjes zien en alles staat genoteerd gaat Gerrit verder. Jens vertelt dat hij het een mooi gebaar zou vinden als Gerrit het bedrag uit de sok aan de bv zou schenken maar daar lijkt Gerrit niets voor te voelen. Ik vind het echt onaanvaardbaar tegenover de rest zegt Jens. Dat vind ik onredelijk. Gerrit lijkt echter bij zijn standpunt te blijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *