Gerrit lijkt niets te snappen van de discussie over de sok met geld

Gerrit lijkt niets te snappen van de discussie over de sok met geld

Na het gesprek met Jens is Gerrit achter de computer gekropen. Wat vond je ervan dat je werd afgebrand? vraagt Shelley. Gerrit laat weten dat het hem niets uitmaakt. Snap je dan ook dat het krom is gaat Shelley verder. Gerrit is het hier echter niet mee eens. Het is niet krom benadrukt hij. Jens wist het allang. Ik heb dat geld al maanden voegt hij eraan toe. Gerrit legt uit dat het geld nu van hem is en dat hij er geen rare dingen mee doet. Ik vul mijn sokje niet bij benadrukt hij. Als het sokje op is, is het sokje op. Hij zou het dan ook raar vinden als de andere bewoners zelf fooien en dergelijken in gaan houden. Shelley vraagt zich af waarom Gerrit niet gewoon transparant is. Sinds het sokje er is, heb ik al gezegd dat het sokje er is benadrukt Gerrit. Boeit het mij dat het de mensen het boeit? Nee. Het is een kwestie dat zij mij niet vertrouwen. Als je me niet vertrouwt, dan vertrouw je me niet. Klaar. Volgens Shelley willen de bewoners transparantie over het bedrag dat in het sokje zit. Dat gaat mensen geen r**t aan reageert Gerrit op zijn beurt. Dat is gewoon weten om te weten. Verder doen ze er geen r**t mee eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *