Hiske en Merel hebben het plan Adriaan en Alexandra te verrassen

Hiske en Merel hebben het plan Adriaan en Alexandra te verrassen

Adriaan heeft een bodybuilder als verrassing naar Utopia 2 laten komen om Alexandra wat nieuwe houdingen te leren. Nu hebben Hiske en Merel namens Alexandra een verrassing voor Adriaan geregeld. Wij dachten, dan is het wel heel leuk voor Lexi dat jij hem dan kan bedanken zegt Merel. Alexandra lijkt het meteen een leuk plan te vinden. Morgenmiddag om één uur gaat Hiske verder over de verrassing. Zij en Merel willen nog niet prijsgeven wat de verrassing is, maar ze vragen Alexandra om wel al tegen Adriaan te zeggen dat zij een verrassing voor hem heeft geregeld. Jullie gaan dat echt leuk vinden verzekert Merel. Het is echt voor jullie samen. Alexandra is helemaal enthousiast. Dat vind ik wel heel leuk zegt ze vrolijk en ze omhelst haar twee mede bewoners.

Daarna loopt Alexandra naar Adriaan toe om hem het goede nieuws te vertellen. Ik heb voor jou ook een verrassing geregeld begint ze. Adriaan krijgt al snel een glimlach op zijn gezicht. Alexandra vertelt dat ze nog niet gaat prijsgeven wat het is, alleen dat ze morgen allebei om één uur klaar moeten staan in sportkleding. Ik heb het jou toch ook verteld grapt Adriaan. Dus ik speel met jou open kaart en jij gaat het voor mij verborgen houden. Ik dacht dat we een open vriendschap hadden, waarbij we elkaar alles vertellen. Nu ga je zo tegen mij doen? Adriaan probeert zijn lach te onderdrukken. Het wordt wel heel leuk verzekert Alexandra. Adriaan glimlacht en hij slaat zijn arm om haar heen. Ik vind het nu al leuk zegt hij. Wat zal de verrassing zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *