Welke bewoner stem jij weg?

Welke bewoner stem jij weg?

Een nieuwe dag is begonnen, en vanaf vandaag start de verkiezingsperiode weer. De komende 24 uur mag je stemmen en bepaal jij wie de publieksstem krijgt. Je hebt tot morgenochtend 9 uur de tijd. Maar hoe werkt het ook alweer? Dat lees je terug in dit bericht.

  • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort (betaald lid) kan zijn of haar stem uitbrengen.
  • Ga naar het inwonersoverzicht en stem op jouw minst favoriete bewoner.
  • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie bewoners met de meeste stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie één extra stem voor hun kiezen.

Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone of tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app van Utopia. Deze is te downloaden via de App Store of de Google Play Store. In het hoofdmenu van de Utopia app vind je de knop stemmen. Eén simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Breng hier je stem uit

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *