Adriaan zijn wietplantjes zijn vernield, wordt hij gesaboteerd?

Adriaan zijn wietplantjes zijn vernield, wordt hij gesaboteerd?

Tien dagen geleden heeft Adriaan in drie wietplantjes geïnvesteerd. Deze wilde hij heel graag gaan opkweken in zijn kas. Op deze nieuwe dag ging hij kijken hoe het met zijn plantjes ging en tot zijn grote verbazing zag hij dat al zijn plantjes uit de grond getrokken zijn. Met dit verhaal stapt hij naar mede bewoners Alexandra en Merel. Al de plantjes liggen er met wortel en al uit. Dus ik weet niet of ik word gesaboteerd begint Adriaan het gesprek. Maar hoe ziet het er nu uit? Lijkt het alsof het eruit gegroeid is? reageert Merel. Alsof ze op hun kop gaan groeien? voegt Alexandra eraan toe. Nee, niet op hun kop. Het worteltje lag eruit en ernaast gaat Adriaan verder. Normaal gesproken hebben de plantjes twee groene blaadjes erin zitten en deze zaten er niet aan. Dus ik heb ze maar weer in de grond gestopt en we zien het wel. Dat zou best heftig zijn merkt Merel op. Ja, dat vind ik ook. Kijk als je erop tegen bent, dan kunnen mensen dat ook gewoon tegen mij zeggen vervolgt Adriaan. Ja precies, als je er niet mee eens bent zegt Merel. Zijn ze dag misschien verkeerd gegroeid? Ja, ik weet het ook niet. reageert Alexandra op haar beurt.  Adriaan begrijpt er niks van en heeft het idee om de vraag in de vergadering te gooien, want hij is toch wel erg benieuwd wie dit heeft gedaan en waarom het in eerste instantie niet tegen hem gezegd is. Zal Adriaan er ooit achter komen wie dit gedaan heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *