Gerrit vraagt Alexandra op wie ze gaat stemmen

Gerrit vraagt Alexandra op wie ze gaat stemmen

Alexandra is bezig met een grote schoonmaak in het sanitairgebouw als Gerrit aan komt lopen. Hij vraagt aan haar of ze al een idee heeft op wie ze gaat stemmen morgen. Alexandra geeft aan dat ze het allemaal nogal spannend vindt en dat ze eigenlijk wel met iedereen goed overweg kan. Gerrit laat haar vervolgens weten dat ze ook kan kiezen voor een makkelijke optie. Op wie zal Alexandra gaan stemmen? En is Gerrit iets van plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *