De bewoners komen bij elkaar voor de vergadering van 24 juni

De bewoners komen bij elkaar voor de vergadering van 24 juni

Alle bewoners verzamelen zich voor de dagelijkse vergadering. Zodra iedereen er is bekijkt Shelley haar lijst met de actiepunten.

Jessie neemt vervolgens het woord en vertelt dat het voetbaltoernooi een goed en mooi evenement kan worden als iedereen er zin in heeft en als iedereen er volledig voor gaat. Een voetbaltoernooi is echt een groepsding voegt hij eraan toe. En vraagt zich alleen af op hoeveel bezoekers hij dit evenement moet gaan inzetten. We kunnen namelijk elke vergunning maar één keer gebruiken, dus ik heb echt mijn vraagtekens erbij of we voor dit evenement duizend bezoekers moeten rekenen. Zodra Adriaan dit hoort gooit hij direct een idee in de groep. Hij wil heel graag een vegan feest organiseren wat heel simpel en strak in elkaar moet gaan zitten. Misschien kunnen we het dan simply the best noemen? Terwijl Adriaan dit vertelt zit Jessie aandachtig te luisteren. Wil je een evenement organiseren Adje? Want het klinkt wel echt leuk. Adriaan antwoordt vervolgens dat hij er niet goed in is, maar het wel leuk zou vinden. Dan geeft Jens aan dat het actiepunt voetbaltoernooi nog verder behandeld moet worden en direct daarna begint Mylène haar verhaal. Ik vind dat we dit evenement moeten schrappen. Bijna niemand in de groep is enthousiast en ik merk dat er bij de organisatie ook weinig enthousiasme is. Er zou een presentatie komen, maar die is nu al vier keer verzet. Waarop Jessie laat weten dat hij de afgelopen periode bezig is geweest met het kijken naar de mogelijkheden. Ook Jens geeft aan dat hij dan liever ziet dat het voetbaltoernooi niet door gaat, want in zijn ogen heeft de organisatie het verzaakt.

Jessie vertelt daarna dat er al meerdere keren besproken is dat spullen voor van de bv, zoals shampoo en conditioner, niet voor privé gebruik bedoeld zijn. Nu gebeurt het al dagen achter elkaar dat Shell het wel gebruikt. Hij vindt dat als Shelley toch de spullen privé gebruikt, hij het verzorgingsgeld van haar moet inhouden. Shelley is het hier duidelijk niet mee eens en komt met een tegen woord. Dylan en Kaylee tatoeëren ook op elkaar, dat is ook van de bv. Jessie geeft dan aan dat dit wel zichtbaarheid creëert en als Shelley de shampoo gebruikt onder de douche niemand daar wat van ziet.
Dan komt er een moment waarop Adriaan zijn verhaal kan vertellen in de groep. Eerder vandaag kwam hij in zijn kas en kwam hij erachter dat zijn wietplantjes waren gesaboteerd. Ik vraag me af of er iemand is die daar vannacht is geweest en de plantjes heeft onthoofd. En voegt eraan toe dat hij niet heel veel verstand heeft van kweken, maar wel weet dat als hij een tomatenplant zaadje in de grond steekt dit op eenzelfde manier begint met groeien als de wietplantjes. Ik denk een klein beetje aan sabotage gaat hij verder. De groep reageert geschokt. Wacht even, jij verdenkt een bewoner van het onthoofden van een wietplant vraagt Jessie. Adriaan vond het een vreemde situatie om het zo te zien. Andrea geeft vervolgens aan dat ze wel een kip zag bij de kas  maar daar op dat moment geen aandacht aan heeft gegeven. Ik verdenk niemand, ik ga ook niemand aanwijzen. Ik heb op voorhand wel vertelt dat als iemand ertegen is hij dit met mij kan overleggen, dus dat kan nog steeds eindigt hij. En daarmee eindigt de vergadering van vandaag ook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *