Franny, Andrea en Mylène zorgen voor een zwembadje

Franny, Andrea en Mylène zorgen voor een zwembadje

Door het warme weer hebben niet alleen de bewoners maar ook de dieren in de mini samenleving wel eens behoefte aan verkoeling. Vandaag is er een zwembadje binnengekomen voor in het hok van de dieren. Hier kan Katie, de huiszwijn van de mini samenleving, dan in badderen. Franny en Andrea lopen met het zwembadje richting het hok van Katie om deze vervolgens op te blazen en te vullen met water. Zodra Mylène ziet dat het badje binnen is, snelt zij richting het hok van de dieren. Binnen enkele momenten is het badje opgeblazen en beginnen de vrouwelijke bewoonsters met het vullen. Katie vindt het badje maar wat vreemd. Ze blijft op een afstand en tast wat af, maar besluit uiteindelijk om weer in de schaduw te gaan liggen. Zal Katie later vandaag nog het badje in duiken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *