Kaylee maakt zich druk om haar mede bewoners, ze wil net als hen ook van de zon genieten

Kaylee maakt zich druk om haar mede bewoners, ze wil net als hen ook van de zon genieten

Ook in Utopia 2 genieten de bewoners van het lekkere weer. Kaylee en Dylan zitten in de tattoo shop wanneer Kaylee haar irritaties uitspreekt over de andere bewoners. Het valt haar op dat zij en Dylan hard werken, terwijl de andere bewoners in de zon liggen. Ik snap het eigenlijk niet zo. We willen toch met zijn allen uit de rode cijfers komen. Het zijn altijd dezelfde die aan het werk zijn geeft ze geïrriteerd aan. Ik lig het liefst ook in de zon voegt ze eraan toe. De twee praten nog even verder over de andere bewoners en besluiten dan verder te gaan met werken. Omdat er nog geen ventilatoren binnen zijn, improviseert Dylan. Hij pakt een groot stuk karton en gebruikt deze als een waaier. Terwijl Kaylee de tattoo klant tatoeëert wappert Dylan om zowel Kaylee en de klant wat verfrissing te bieden. Tijd om een ventilator aan te schaffen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *