Merel en Jessie bestellen met spoed ventilatoren

Merel en Jessie bestellen met spoed ventilatoren

Met de hitte van deze week moeten de bewoners zich aanpassen. Zo zijn sommigen buiten afkoeling aan het vinden in de vijver, zwembad of juist in de schaduw. Merel en Jessie daarentegen willen dat het in de slaapvertrekken ook minder heet wordt. Ze besluiten om naar ventilators te zoeken. Wanneer Merel een leuke tegenkomt met een handige aan uitfunctie geeft ze aan dat ze deze wel snel wil hebben, omdat ze anders baalt van de bestelling. Ik ben wel teleurgesteld als we deze morgen niet in huis hebben merkt Merel op. Hopelijk kunnen de bewoners snel genieten van wat verkoeling…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *