Exen Shelley en Gerrit belanden samen in bed

Exen Shelley en Gerrit belanden samen in bed

Wanneer het afgelopen avond kouder wordt in Utopia 2 zoeken de bewoners hun bed op. Gerrit en Shelley lijken nog geen zin te hebben om te gaan slapen en besluiten met elkaar in bed te gaan liggen. Gerrit komt bij Shelley in de Mongoolse tent liggen, maar kort hierna komt Hiske binnen. Ze moet lachen om te twee en geeft aan zich niet meer druk te gaan maken om de hele situatie. Als er maar niet gesekst wordt geeft Hiske aan. Dan schop ik jullie er allebei uit. De twee beloven dit niet te doen, maar hebben het daarna wel erg gezellig onder de dekens. Wanneer Hiske even later vraagt of de twee hebben gekust met elkaar, kunnen ze dit alleen maar bevestigen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 14:55

    Om walgelijk van te worden.Wat een voorbeeld alles om de kijkcijfers de blauwe balk zie alweer verschijnen maar ik ben het kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *