Gerrit, Maikel en Adriaan zijn de genomineerden na de nominaties van juni

Gerrit, Maikel en Adriaan zijn de genomineerden na de nominaties van juni

Alle bewoners gaan richting de silo voor de nominaties. Wanneer alle bewoners klaar zitten voor de stemmingen neemt Shelley het woord. Welkom bij de zesde stemmingsronde. Er is veel gebeurd de afgelopen maanden, er zijn stelletjes ontstaan en stelletjes kapot gegaan begint ze haar praatje. En noemt een aantal hoogtepunten en dieptepunten en begint daarna met de stemmingen. De nominaties beginnen met de publieksstemmen. De eerste publieksstem gaat naar Gerrit, de tweede publieksstem gaat naar Shelley en de derde publieksstem is voor Kaylee.

Na de publieksstemmen is het de beurt aan Jens. 15 man zitten hier, 14 man om te strijden maar er is er eentje die het minder doet en daarom drie stuks voor jou Maikel geeft hij duidelijk aan. Na Jens is Gerrit aan de beurt. Hij geeft aan in eerste instantie te willen stemmen op Maikel maar hij besluit op iemand anders te stemmen. Hij is best egoïstisch en is helemaal gefocust op ik ik ik, dus Adriaan jij krijgt mijn drie stemmen voegt hij eraan toe. En legt uit dat hij vindt dat Adriaan niet thuishoort in Utopia 2 door zijn gedrag. Na Gerrit is het de beurt aan Mylène. Ze besluit om drie stemmen te geven aan Maikel. Hiske neemt het woord en geeft aan te stemmen op Maikel, omdat zijn motivatie niet is wat het zou moeten zijn. Na Hiske is Kaylee aan de beurt. Ik ga mijn stemmen geven op iemand waar ik het minst mee heb. Diegene haalt het bloed onder mensen hun nagels vandaan. Hij doet vrij weinig nuttige dingen hier vertelt Kaylee en geeft hierna drie stemmen aan Gerrit. Na Kaylee is Shelley aan het woord. Er zijn hier twee mensen geweest die mij gekwetst hebben. Fran, jij hebt echt een mes in mijn rug gestoken. Jij bent met Gerrit naar bed geweest en daarom krijg je van mij twee stemmen. Gerrit, jij hebt mij ook gekwetst, dus één stem op jou zegt ze terwijl ze haar stemmen verdeelt.

Merel is dan aan de beurt. Ze besluit drie stemmen te geven aan Maikel, ondanks te zijn gekwetst door Gerrit. Ze vindt het vervelend dat Gerrit haar maatje was, maar toch probeert te stoken tussen haar en Jessie. Dat getuigt niet van respect. Laat zien dat je dingen alleen kan voegt ze eraan toe. Nieuweling Alexandra is hierna aan de beurt. Ze legt uit dat ze niet goed wist op wie ze moest stemmen. Alexandra geeft aan dat ze op Gerrit gaat stemmen, omdat er weinig contact is tussen hen. Drie stemmen op jou. Franny staat op en geeft haar stemmen aan Maikel. Na Franny is het de beurt aan Jessie, hij besluit te stemmen op Maikel. Vervolgens neemt Adriaan het woord. Hij gaat alle bewoners langs en geeft hier per bewoner een speech over. Hij geeft aan drie stemmen te geven op Maikel, omdat hij vindt dat hij minder motivatie heeft dan de rest. Hierna is het de beurt aan Maikel. Jullie zijn allemaal bijzondere mensen bij elkaar begint hij. Gerrit, buiten kan ik misschien wel met je lachen maar hier niet. Dus je krijgt er van mij drie gaat hij verder. Andrea is hierna aan de beurt, ze besluit drie stemmen te geven aan Gerrit. Ik dacht in het begin, toffe gast, maar nu zie ik je hier zo staan… drie voor jou. Hierna volgt Dylan, hoe jij met vrouwen omgaat vind ik het echt respectloos. Dylan trekt zijn broek naar beneden, waar de naam van Gerrit met drie streepjes staat getatoeëerd. Brandon is als laatste en geeft ook drie stemmen aan Gerrit. Op evenementen zie ik je alleen aan dames zitten. Je loopt alleen maar Jessie achterna eindigt hij.

Dit maakt onderstaande uitslag, wat betekend dat Adriaan, Gerrit en Maikel zijn genomineerd. Zij zitten in de gevarenzone en één van hen zal aanstaande maandag Utopia 2 moeten verlaten. Wie moet er volgens jullie Utopia 2 verlaten?

Maikel: 21 stemmen
Gerrit: 19 stemmen + 1 publieksstem
Adriaan: 3 stemmen
Franny: 2 stemmen
Shelley: 1 publieksstem
Kaylee: 1 publieksstem

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *