Gerrit gaat verhaal halen bij Shelley na de stemronde

Gerrit gaat verhaal halen bij Shelley na de stemronde

De nominaties zijn geweest en hierbij heeft Shelley op Franny en Gerrit gestemd. Ook heeft Shelley tijdens haar speech aangegeven dat Gerrit aan haar denkt wanneer hij dingen met Franny onderneemt. Nu de nominaties voorbij zijn haalt Gerrit hierover verhaal bij Shelley. Gerrit laat weten dat Shelley hiermee het intieme moment tussen Franny en Gerrit bedoelt maar Shelley geeft aan van niet. Shelley zegt dat Gerrit dit zo kan interpreteren maar dat dit niet de bedoeling was. Wat denken jullie dat Shelley hiermee bedoelt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 15:06

    Het liefst zag ik Shelley en Gerrit maar dat kan niet dan blijft er maar een over Nieuwkomers willen jullie alstublieft de juiste naar huis sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *