Franny wil zich de volgende stemming op Shelley richten

Franny wil zich de volgende stemming op Shelley richten

De stemming is geweest en Franny is opgelucht. Ze had verwacht dat ze meer stemmen moest incasseren maar heeft er enkel twee van Shelley ontvangen. Wat moet ik nu met Shelley vraagt ze aan Gerrit. Daar ga ik even over nadenken zo concludeert ze verder. Wat later haalt ze Gerrit naar haar huisje om hem iets te laten zien. Het is waarschijnlijk een haat dingetje vraagt hij nieuwsgierig. De twee lopen haar huisje binnen en vol trots laat Franny haar vernieuwde foto wand zien. Hierop heeft ze zojuist door alle Polaroid foto’s een groot wit kruis door Shelley haar gezicht gekrast. O god reageert Gerrit. De volgende keer is ze van mij gaat Franny fel verder. Vind jij het terecht dat ze twee stemmen van Shelley kreeg?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *