Shelley krijgt complimenten over haar presentatie tijdens de stemronde

Shelley krijgt complimenten over haar presentatie tijdens de stemronde

De nominaties zijn voorbij en Shelley heeft het dit keer mogen presenteren. Ze heeft speciaal voor deze gelegenheid een speech voorbereid en blikt daarmee terug op de vorige twee maanden. Ze benoemde de exit van oud bewoners Erik, de twee evenementen die plaats hebben gevonden en de binnenkomst van Alexandra. Wanneer Hiske en Shelley buiten aan tafel zitten te eten, blikt Hiske terug op Shelley haar presentatie. Lekker gepresenteerd, Shell zeg Hiske vol enthousiasme. Shelley is blij dat het Hiske opvalt omdat ze er hard aan heeft gewerkt. Presenteren is Shelley haar nieuwe uitdaging en dit gaat tot nu toe steeds beter. Wel schrok ze tijdens het presenteren van de publieksstem. Die publieksstem, joh zegt Shelley met een diepe zucht. Dit zag ze absoluut niet aankomen en dit bespreekt ze verder met Hiske. Vinden jullie dat Shelley de stemronde ook goed heeft gepresenteerd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *