Gerrit spreekt Kaylee aan omdat ze hem een stem heeft gegeven

Gerrit spreekt Kaylee aan omdat ze hem een stem heeft gegeven

Het was Gerrit duidelijk dat hij genomineerd zou worden. Maar waarom hij zoveel stemmen kreeg met een onderbouwing waar hij eerder niks van wist, dat steekt hem. Daarom gaat hij verhaal halen. Zo wil hij weten waarom Kaylee zegt dat hij weinig doet. Je vindt dat ik niet zoveel doe? Zoals wat? begint Gerrit het gesprek.  Ik denk dat je er meer uit kan halen dan dat je nu doet reageert Kaylee. Dat is toch bij jou idem dito gaat Gerrit verder. Nee, ik denk dat ik wel veel doe en veel geld binnenhaal antwoordt Kaylee. Maar veel doen en veel geld binnenhalen zijn twee verschillende dingen benadrukt Gerrit op zijn beurt. Ja, maar het is toch goed wat ik doe? vraagt Kaylee. Dat zeg ik ook niet zegt Gerrit. Oké zegt Kaylee.  Maar dat betekent niet dat je veel doet merkt Gerrit op. Nou, ik doe best wel veel reageert Kaylee. Nee, je verdient geld antwoordt Gerrit. Maar dat komt puur door een skill die je hebt. Het komt je gewoon aangewaaid. Dat is makkelijk en de groep gunt jou dat. Maar dat betekent niet dat je veel doet. Voor de rest? Tatoeëren doe je, maar wat doe je daarnaast?  Maar daar kom ik voor. Voor tatoeëren benadrukt Kaylee. Maar verder doe je niets? vraagt Gerrit door.  Jawel, ik ben er voor de groep antwoordt Kaylee. Sociaal dus zegt Gerrit. Ja dat kan je ook doen zegt Kaylee op haar beurt. Kom ook gezellig vanavond bij de groep zitten. Nou, zo werk ik niet. Dat is jouw Utopia. Mensen ompraten vervolgt Gerrit.  Nee, niet ompraten. Gewoon laten zien dat je het beste eruit wil halen verzekert Kaylee. Het lijkt erop dat Gerrit het oneerlijk vindt dat hij al weken wist dat anderen op hem gingen stemmen, dus om dan nog gezellig met de groep te doen, dat leek hem onterecht. Kaylee vindt juist dat, dat nodig was om de groep te overtuigen van Gerrit zijn kracht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *