Shelley en Gerrit bespreken hun “relatie”

Shelley en Gerrit bespreken hun “relatie”

Afgelopen avond zijn Shelley en Gerrit weer bij elkaar in bed beland en dit blijkt weer heel wat teweeg gebracht te hebben in Utopia 2. Op dit moment zijn ze samen in de Mongoolse tent over hun relatie aan het praten. Gerrit vroeg zich af of Shelley verliefd op hem is maar hier kan ze geen antwoord op geven. Ze twijfelt of ze alleen aantrekkingskracht voelt of echt gevoelens voor hem heeft. Daar struggle ik al ik weet niet hoe lang mee gaat ze verder. Gerrit lijkt zich in haar woorden te vinden. Voor hem lijkt het wel vast te staan dat hij in de buitenwereld ook op haar zou vallen en dan vooral op haar uiterlijk maar voor haar is dit niet duidelijk. Klinkt heel lullig, maar normaal gesproken ga ik best wel met slimme mensen allemaal om voegt hij eraan toe. Wil je nu zeggen dat ik dom ben vraagt Shelley verbaast. Gerrit legt vervolgens uit dat hij het niet zo bedoelt en geeft haar een knuffel om zijn excuses aan te bieden. En gaat verder dat hij normaal gesproken met hele andere mensen omgaat en dat hij deze op een paar punten uitkiest. Shelley lijkt hier niet onder te vallen, maar dat ik je leuk vind is wel iets wat vast staat concludeert hij aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *