Gerrit en Shelley hebben elkaar weer helemaal gevonden, ze zoenen met elkaar

Gerrit en Shelley hebben elkaar weer helemaal gevonden, ze zoenen met elkaar

Na een stressvolle nominatie dag lijken de bewoners afgelopen avond behoorlijk uitgeput te zijn. Dit komt ook door het warme weer, waardoor sommige bewoners besluiten even lekker pootje te baden in het zwembadje. Andere bewoners gaan gezellig samen zitten kletsen. Gerrit en Shelley hebben het vanavond ook heel gezellig met elkaar. Als ze samen in het atelier staan, beginnen ze namelijk uitgebreid met elkaar te zoenen en knuffelen. Zullen ze elkaar opnieuw gevonden hebben en weer opnieuw een relatie beginnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *