Maikel noemt Shelley hypocriet, de twee hebben een aanvaring

Maikel noemt Shelley hypocriet, de twee hebben een aanvaring

Maikel en Shelley lijken wat irritaties naar elkaar te hebben. Er zitten afgelopen avond wat bewoners samen in de tuin, als ze een aanvaring krijgen. Wat denken jullie dat er morgen binnenkomt? begint Shelley. Een nieuwe vent waarop je kan vallen, Shell antwoordt Maikel. Jeetje. Even serieus gaat Shelley verder. Dat zit er wel echt in ja. Waar je op kan vallen zegt Jens op zijn beurt. Ja, dat kan altijd zegt Shelley. Ik denk echt wel knappe gozers zegt Jens. Ik hoop dat ze voor jou niet te jong zijn reageert Maikel erop. Ja antwoordt Shelley. Dat hoop ik ook. Maar mag ook wel wat te ouder voegt ze eraan toe. Oh, je houdt van oude kerels? vraagt Maikel. Niet te oud laat Shelley weten. Ja, dat is gebleken ja. Dat je van niet je oud houdt vervolgt Maikel. Blijf je zo lullig doen? vraagt Shelley vervolgens. Ja, het bevalt me eigenlijk best wel prima vertelt Maikel. Mij niet benadrukt Shelley. Wat jij vindt moet je lekker bij de politie brengen gaat Maikel verder. Nee hoor zegt Shelley. Dan doe ik er ook lekker niks mee gaat Maikel verder. Oke zegt Sheley. Vind je dat ik lullig tegen je doe? vraagt Maikel dan.  Hmmm. Irritant laat Shelley weten. Maikel vertelt vervolgens dat hij het niet eens is met het feit dat Shelley vanmiddag op Franny heeft gestemd. Hij vindt dit hypocriet van haar omdat Franny een mes in jouw rug heeft gestoken, en je steekt hem net zo hard weer terug. Shelley is het hier niet mee eens en vindt dat het niet aan Maikel is om hierover te oordelen. Franny, die er ook bij zit, vraagt of ze buiten dit gesprek gehouden kan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *