Jessie en Gerrit zijn niet blij met het drankgebruik van hun mede bewoners

Jessie en Gerrit zijn niet blij met het drankgebruik van hun mede bewoners

Een aantal bewoners zitten afgelopen avond buiten gezellig te kletsen. Ze hebben besloten om ook een drankje te drinken, terwijl ze dit gisteren ook al hadden gedaan volgens Jessie. Samen met Gerrit staat hij een broodje te smeren in de silo, terwijl het drankgebruik van de mede bewoners besproken wordt. Hij laat weten dat hij het echt niet vindt kunnen. Gisteren gedronken, vandaag gedronken zegt Jessie afkeurend. Gerrit laat op zijn beurt weten dat hij ook geen heilig boontje is, maar het ook niet eens is met deze situatie. Die shit is niet oké eindigt Jessie. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *