Mitchell en Mariska arriveren als potentiële bewoners in Utopia 2

Mitchell en Mariska arriveren als potentiële bewoners in Utopia 2

De verkiezingsperiode in Utopia 2 is in volle gang. Gerrit, Adriaan en Maikel zijn de genomineerden. En op deze nieuwe dag arriveren twee potentiële bewoners. Een van hen zal blijven om uiteindelijk te kiezen welke genomineerde de mini samenleving definitief moet verlaten. Zover is het nog niet. De potentiële bewoners zijn namelijk pas net in Utopia 2 gearriveerd. Nog voordat de twee binnen zijn, plaatsen Franny en Alexandra zich op een stoel voor de poort, zodat ze de nieuwelingen direct kunnen begroeten. Kort daarna sluiten ook de andere bewoners zich aan bij Franny en Alexandra. Een kort moment daarna opent de poort. De twee potentiële bewoners lopen het terrein op en van deze twee mag blijven en kiest uiteindelijk wie er mag blijven. Wanneer de twee naar binnenlopen worden ze verwelkomt door de groep. Ze stellen zich voor als Mariska en Mitchell. Nadat ze iedereen de hand hebben geschud, stelt Jessie voor om buiten te zitten om elkaar nog beter te leren kennen. Ze verzamelen zich bij het strandje.

Mitchell neem het woord en vertelt dat hij in Roosendaal woont en is afgestudeerd. Ik heb een tussenjaar genomen. En dit is een plek waar ik me wil verbeteren. Ik ben afgekickt van cannabis en wil nu echt iets doen. Ik wil mijn verhaal doen om mensen te helpen met afkicken. En ik wil ook sporten. Als hobby heb ik rapteksten schrijven en daar ben ik vier jaar mee bezig. En daar wil ik mijn droom van maken voegt hij eraan toe. Adriaan reageert hierop omdat hij juist cannabis aan het kweken is. Wat vind je hiervan? vraagt hij. Mitchell geeft aan dat het niets uitmaakt, want hij wil alleen bewustzijn creëren. Vervolgens vraagt de groep of hij nog een stukje kan rappen. Verder geeft Mitchell ook aan dat hij in de horeca heeft gewerkt en dat matcht goed met een aantal andere bewoners. Mylène is vooral benieuwd wat Mitchell de andere gaat leren met zijn ervaring in de horeca en hoe hij geld wil binnenbrengen in Utopia 2. Daar is hij heel kort over, met rappen, advies geven over afkicken en horeca.

Mariska neemt het woord over en vertelt dat ze 30 is en haar baan opgezegd heeft voor Utopia 2. Ik ben super commercieel. Ik wil jullie erbij helpen. Ik wil ons commercieel op de kaart zetten en ik kan bouwen. Waterleidingen, stucen en ik wil er vandaag al mee beginnen. Ik wil jullie twee ook helpen met jullie tattoo shop. Ik ben handig, ik hou van koken. Ik wil ook een buitenkeuken gaan buiten. Ik ben heel technisch voegt ze eraan toe. Vooral in het bouwen is er veel interesse. Mariska legt uit dat ze vooral praktisch bezig is en eigenlijk altijd nieuwsgierig is in het leren van nieuwe dingen. Met behulp van instructiefilmpjes heeft ze veel neergezet. Daarbij past het goed bij haar commerciële gedachte. Mylène wil juist weten of ze ook eigen doelen heeft, omdat ze enkel aangeeft dat ze anderen wil helpen. Hierop zegt Mariska dat ze juist dat haar doel is om iedereen te ondersteunen. Ik wil jullie helpen om al jullie dromen waar te maken benadrukt ze.

In dit bericht maak je nog eens extra kennis met de twee nieuwelingen. Wie vinden jullie het beste passen in de groep? Mariska of Mitchell?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 11:58

    De tijd zal het leren deze verhalenhebben we al heel vaak gehoord alleen als ze mogen blijven komter van al deze verhalen weinig terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *