Maak hier uitgebreid kennis met Mariska en Mitchell

Maak hier uitgebreid kennis met Mariska en Mitchell

Potentiële bewoners Mariska en Mitchell zijn in Utopia 2 gearriveerd. De twee hebben zich aan de groep voorgesteld maar in dit bericht maak je nog eens extra kennis met de nieuwelingen.

Mariska is een echte doorzetter en stroomt over van de energie. Zeven dagen in de week werkt zij in een druk bedrijf waar zij 40 werknemers aanstuurt. De 37-jarige Mariska moet en zal zichzelf blijven bewijzen. Ontspannen doet zij ’s ochtends vroeg voordat zij naar haar werk gaat in de sportschool. Hier kan ze alle spanning van zich afgooien. Ze steekt graag de handen uit de mouwen. Eenmaal in Utopia 2 gaat zij zelf een grote buitenkeuken installeren, waar zij voor alle bewoners de lekkerste gerechten gaat bereiden. Mariska gaat naast deze gezelligheid de bewoners ondernemerschap bijbrengen. Een strakke planning is haar belangrijkste agendapunt. Ze wil in Utopia 2 laten zien dat vrouwen ook echte leiders kunnen zijn.

Mitchel is 19 jaar en heeft net zijn MBO-diploma sport en recreatie behaald. Hij kwam op zijn vijftiende in aanraking met wiet. Mede door zijn warme en hechte band met zijn familie is hij uit dit diepe dal geklommen en hij wil nu een voorbeeld zijn voor de jeugd. Zijn doel in Utopia 2 is om voorlichting te geven over de gevaren van softdrugs. Niet met een saai betoog, maar via de muziek wil hij zijn verhaal delen. Mitchell zijn grote droom is om zijn eigen rapteksten te schrijven en rapper te worden en als hij daarmee jongeren kan helpen is zijn missie geslaagd. Hij ziet Utopia 2 als het perfecte decor om zijn aankomende hit en videoclip op te nemen. Mitchell wil de jeugd in beweging brengen. Als het niet met zijn muziek is, dan wel met zijn bootcamps die hij iedere week gaat organiseren. Daarnaast brengt hij een flinke dosis energie en verantwoordelijkheid mee als hij door de poort van Utopia 2 loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *