Adriaan heeft ruzie met Shelley en bespreekt zijn frustraties met Merel

Adriaan heeft ruzie met Shelley en bespreekt zijn frustraties met Merel

Shelley geeft een compliment aan Adriaan, waarin zij aangeeft het knap te vinden dat hij het al dertien maanden volhoudt zonder vrouw. Bij Adriaan komt deze opmerking niet helemaal goed terecht en al snel wordt het gesprek een discussie tussen de twee. Adriaan bespreekt zijn frustratie met Merel. Volgens Adriaan heeft Shelley aangegeven dat ze niemand anders leuk heeft gevonden in Utopia 2 dan Gerrit. Volgens hem vond Shelley Maikel ook leuk. De twee komen hierdoor in een discussie, wat al snel een ruzie wordt. Shelley en Adriaan lijken er niet uit te komen met elkaar en lopen beide uit de discussie. Niet veel later arriveren potentiële bewoners Mariska en Mitchell. Wordt deze ruzie nog vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *