De bewoners bespreken hun voorkeur, wordt het Mariska of Mitchell

De bewoners bespreken hun voorkeur, wordt het Mariska of Mitchell

De nieuwe potentiële bewoners zijn in Utopia 2 gearriveerd. De gesprekken die volgen na de binnenkomst gaan natuurlijk direct over de voorkeur van de groep. Zij kan echt alles. Leidingen leggen, waarschijnlijk ook stroom en stuken zegt Jessie enthousiast tegen Maikel doelend op Mariska. Merel geeft aan dat de woorden van Mariska veelbelovend waren maar dat ze het gevoel heeft dat er meer achter zit. Hiske vindt dat het verhaal van Mitchell heel mooi is maar dat zij zelf nog niet weet naar wie haar voorkeur gaat. Merel en Hiske geven aan dat ze denken dat de voorkeur van de rest van de groep naar Mariska gaat. Als Merel weg is bespreekt Hiske de situatie ook met Shelley en Andrea. Hiske vraagt zich af hoe het zal gaan als Mariska mag blijven. Ik vind het super interessant, want zij zit eigenlijk een beetje op de functie van Jessie, het hele commerciële gebeuren. En hoe Merel daarin zal gaan staan. Dat wordt heel interessant benadrukt Hiske. Welke potentiële bewoner vinden jullie de beste aanwinst voor de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *