Potentiële bewoner Mariska valt niet in de smaak bij Alexandra

Potentiële bewoner Mariska valt niet in de smaak bij Alexandra

Volgens sommige bewoners zal Mariska de meest logische keus zijn, toch geldt dit niet voor alle bewoners. Ik moet heel erg aan haar wennen. Het voelt heel erg raar en geloof me, mijn gevoel laat me nooit in de steek zegt Alexandra tegen Shelley. Alexandra hoopt dat haar gevoel ernaast zit en Shelley stelt voor dat Alexandra één op één gaat praten met Mariska. Dat ga ik ook doen maar ik denk dat ik conflicten met haar ga krijgen geeft Alexandra verder aan. Shelley denkt op haar beurt dat dat komt, omdat Mariska niet op haar mond is gevallen. Ik voel me echt niet oke eindigt Alexandra.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *