Shelley en Maikel hebben onenigheid over hun plekje in de wachtrij voor het roken

Shelley en Maikel hebben onenigheid over hun plekje in de wachtrij voor het roken

De rust lijkt wedergekeerd in Utopia 2 nadat de potentiële bewoners binnen zijn gekomen. Shelley en Maikel staan te wachten bij de rookplek wanneer Maikel wegloopt. Wanneer hij terugkomt neemt hij weer zijn plekje in de wachtrij in voor het roken maar hier is Shelley niet van gediend. Shelley is van mening dat Maikel opnieuw aan moet sluiten en niet zomaar zijn plek terug kan eisen. Ik ging alleen maar een trui pakken legt Maikel uit. Dit vindt Shelley geen reden om halverwege de rij te gaan staan. Maikel en Shelley belanden vervolgens in een ruzie met elkaar en halen hun oude discussies erbij, die publieksstem krijg je niet voor niks sluit Maikel af. Wil je nu gewoon je bek houden? eindigt Shelley boos.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *