De bewoners krijgen een heftige presentatie van Renald

De bewoners krijgen een heftige presentatie van Renald

Merel staat bij de poort te wachten. Renald en Melanie komen Utopia 2 binnen om het verhaal van Renald te vertellen aan de groep. Renald is vroeger seksueel misbruikt en Merel heeft gevraagd of hij hier iets over zou willen vertellen aan de groep. Wanneer de bewoners in een kring zitten komt Renald erbij en hij vertelt zijn verhaal aan de groep. Hij legt uit vroeger seksueel misbruikt te zijn, in de tijd dat hij als kind bij een bekende voetbalclub speelde. De bewoners lijken erg onder de indruk te zijn van zijn verhaal en ze stellen vragen aan Renald waar hij antwoord op geeft. De bewoners lijken duidelijk aangeslagen over zijn verhaal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *