Jessie ontvangt een witte brief met vervelend nieuws

Jessie ontvangt een witte brief met vervelend nieuws

Terwijl Jessie vrolijk achter de computer zit, komt Dylan met een brief aan bij hem. In eerste instantie maakt Jessie de brief open omdat hij denkt dat het een factuur is maar al snel leest hij dat het niet goed is. Met tranen in zijn ogen leest hij de brief maar al snel komen Merel en Gerrit bij hem staan. Laat mij maar even zegt hij verdrietig Hier was ik zo bang voor voegt hij eraan toe. Dylan geeft aan dat er in de brief staat dat het slecht gaat met zijn opa en dat hij geopereerd moet worden. De bewoners lijken erg ontdaan te zijn van dit nieuws en proberen Jessie te steunen waar het kan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *