Franny gaat in gesprek met Jessie en biedt hem steun in deze moeilijke periode

Franny gaat in gesprek met Jessie en biedt hem steun in deze moeilijke periode

Jessie heeft bericht gehad van het thuisfront over de situatie van Jessie’s opa. Dit maakt hem emotioneel. In het bericht staat dat zijn opa namelijk geopereerd wordt. Franny merkt dat Jessie het zwaar heeft en komt hem steunen. Jessie verteld dat zijn opa weken geleden al niet goed kon blijven staan. Opa is altijd heel eigenwijs, want hij wilde niet naar de dokter. Maar uiteindelijk is hij toch naar de dokter gegaan en nu wordt hij geopereerd aan een ader in zijn nek. Voor zover ik nu weet, is het in ieder geval beter dat het niet in zijn hersenen is, zegt Jessie. Franny begrijpt waarom het vervelend is voor Jessie. Ze vindt dat bij sommige situaties het oneerlijk is dat de patient in nood moet bellen om geopereerd te worden en het anders maanden duurt. Jessie is blij met het gesprek. Gaan de anderen Jessie ook troosten?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *