Merel en Hiske lijken niets te snappen van Kaylee

Merel en Hiske lijken niets te snappen van Kaylee

Hiske en Merel zijn afgelopen avond bij elkaar gaan zitten. Onder het genot van een drankje bespreken ze onder andere de nominaties, de twee potentiële bewoners en de groepjes die lijken te ontstaan.. Al snel gaat het gesprek over Kaylee. Die is schijnheilig, zegt Merel. Ze legt uit dat er zich veel afspeelt in het huisje. Daar heeft ze een grote mond, dat kennen wij niet van haar, legt Merel uit. Hiske vraagt zich af hoe het dan zo kan zijn dat Kaylee op het Utopia 2 terrein dan altijd zo lief is. Merel legt uit dat Kaylee bang is dat mensen zich met haar en Dylan gaan bemoeien. Zij heeft de broek aan, zegt Merel. Soms vind ik haar bijna eng. Zullen de twee vrouwelijke bewoonsters Kaylee confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *