Gerrit verteld potentiële bewoner Mitchell waarom hij op Adriaan gestemd heeft

Gerrit verteld potentiële bewoner Mitchell waarom hij op Adriaan gestemd heeft

De bewoners mochten dinsdag weer hun stemmen uitbrengen tijdens de nominaties. Gerrit is daarbij samen met Maikel en Adriaan op de bank terechtgekomen. Vandaag betraden potentiële bewoners Mariska en Mitchell de mini samenleving. Gerrit grijpt de kans aan om met Mitchell te praten, want hij wil natuurlijk graag in de mini samenleving blijven. Als de twee mannen een rustig plekje hebben opgezocht, vertelt Gerrit waarom hij op Adriaan heeft gestemd. Als voorbeeld geeft Gerrit dat Adriaan tot nu toe slechts twee telefoontjes heeft gepleegd. Hij vindt dat andere mensen dat beter kunnen, maar ik denk dat dit ook wel een mooi platform is om dingen te leren, legt Gerrit uit. Als je niet kan bellen, ga het dan proberen. Alleen dat werkt bij hem niet zo. Adriaan is natuurlijk de knuffel man, maar hij heeft ook zijn dingen hoor. Ik vind dat mensen dat te weinig horen. Voor mij was dit de meest logische keuze. Adriaan en ik boteren niet en dat is prima. Toch heeft iedereen zo zijn dingetjes volgens Gerrit. Dat zal je de komende dagen misschien nog wel merken, vertelt hij. Het kan niet zo rustig blijven. Gerrit legt uit dat de komst van de potentiële bewoners de sfeer vaak positief beïnvloedt. Dat gaat nog wel loslopen, lacht hij. Mitchell glimlacht. Ik ben heel benieuwd, zegt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *