Jessie verlaat Utopia 2 om zijn opa op te zoeken

Jessie verlaat Utopia 2 om zijn opa op te zoeken

Jessie heeft vannacht op z’n minst gezegd slecht geslapen. Hij was al vroeg uit de veren en dit kan te maken hebben met de witte brief die hij gisteren heeft ontvangen met daarin het slechte nieuws over zijn opa. Hij mag vandaag zijn opa bezoeken die een operatie moet ondergaan. Aangezien het zo vroeg is, zijn er niet veel bewoners wakker om hem uit te zwaaien. Hij wordt uitgezwaaid door potentiële bewoonster Mariska, Merel, Alexandra, Adriaan, Franny en Gerrit. Voordat hij de poort uitloopt wensen zij hem heel veel sterkte.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *