Ontstaat er een vriendschap tussen Gerrit en Alexandra?

Ontstaat er een vriendschap tussen Gerrit en Alexandra?

Alexandra heeft het niet onder stoelen of banken geschoven dat ze graag wil dat Gerrit de mini samenleving verlaat. Maar deze morgen lijkt ze een change of heart te hebben. Stel dat je blijft, wat ik wel denk, dan wil ik dat wij ook iets op gaan bouwen, zegt ze eerlijk tegen Gerrit. Ze probeert Gerrit aan te spreken op zijn relatie met Franny omdat ze tegen Franny ook al heeft gezegd dat ze het vriendschappelijk moet houden met Gerrit. Gerrit lijkt het hier mee eens te zijn en zegt dat hij op dit moment niet meer zo close is met Franny. Dat weet Alexandra en daarom zegt ze ook Shelley hier op aan te willen spreken. Als je echt verliefd bent op haar, moet je je ook echt loskoppelen van Franny en ervoor gaan, geeft Alexandra hem mee. Is dit het begin van een openhartige vriendschap tussen Alexandra en Gerrit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 11:27

    Ineens gaat Gerrit weer overal vriendjes lopen maken omdat hij bang is voor zijn hachie.
    Eruit met die vent en laat hij maar lekker die shel ook meenemen want die 2 sporen allebei niet en zijn veel te egoïstisch

  2. Henny at 11:07

    Sorry hoor, maar Gerrit heeft graag een vriendschap met een vrouw. Van mij mag hij uit Utopia stappen, want hij heeft niets te bieden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *