Gaan Gerrit en Shelley weer een relatie met elkaar aan?

Gaan Gerrit en Shelley weer een relatie met elkaar aan?

Shelley en Gerrit lijken een knipperlicht relatie met elkaar te hebben. Ze hebben geprobeerd om afstand van elkaar te doen, maar de twee werden toch weer naar elkaar toegetrokken. Hiske heeft daarom besloten om een therapeut uit te nodigen, die met hen in gesprek gaat. Hiske ontvangt Marionne bij de poort en vertelt haar waarom ze haar uitgenodigd heeft. Ze wil graag duidelijkheid voor Shelley en Gerrit en hopelijk kan Marionne hen hierbij helpen. Marionne, Shelley en Gerrit nemen buiten plaats aan tafel en gaan met elkaar in gesprek. Marionne wil graag weten wat Gerrit en Shelley willen bereiken met dit gesprek en beide geven aan het prettig te vinden om meer duidelijkheid over hun relatie te krijgen. Voor Shelley staat het wel vast geen relatie meer te willen in Utopia 2. Tevens is het voor haar lastig, omdat haar moeder een hekel heeft aan Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *