De eerste nacht van Mitchell en Mariska

De eerste nacht van Mitchell en Mariska

Gisteren hebben de potentiële bewoners de mini samenleving betreden. Hoe gaat het nu met ze? Mitchell heeft vannacht in de Mongoolse tent geslapen en is vanochtend redelijk vroeg opgestaan. Na zijn ontbijtje neemt hij plaats achter de computer om aan het werk te gaan. Even later komt Maikel naast hem zitten om hem een handje te helpen. Mitchell wil mensen namelijk graag iets bijbrengen over de gevolgen van drugsverslaving, in de vorm van een voorlichting. Mariska heeft vannacht in de caravan geslapen en stond vanochtend rond 05:00 uur gelijkt met Adriaan op. Hierna ging ze aan de slag met het opruimen van de silo en daarna is ze lekker gaan fietsen. Mariska heeft een productieve ochtend, want na het fietsen is het tijd om te werken. Ze helpt Adriaan namelijk met bouwen en gaat daarna zelf aan de slag met klussen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *