X

Mariska heeft een goed gesprek met de vader van Gerrit

Gerrit zijn familie is vandaag binnengekomen voor zijn bezoek. Wanneer ze zijn bijgekletst loopt de vader van Gerrit even een rondje met Mariska. Mariska geeft aan dat haar beeld van Gerrit heel anders is dan voordat ze in Utopia 2 kwam. Hij heeft een gun factor geeft Mariska verder aan. Ik vind het een fijn persoon benadrukt ze. Gerrit zijn vader vindt dat Gerrit moet stoppen met Shelley. Gerrit is een goede jongen en je kan veel aan hem hebben legt zijn vader verder uit. Mariska kan dit alleen maar beamen en ze vindt dat Gerrit goed bezig is. Zijn jullie het met de twee eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.8/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (2)

  • Ja een vooruitziende blik deze mensen mogen van mij bij jullie blijven wonen want in de maatschappij zitten we daar echt niet op te wachten.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings