X

Mariska heeft grote plannen om een eigen slaapplek te creëeren

Nu Maikel de mini samenleving heeft verlaten en Mariska officieel bewoonster is, moet ze natuurlijk een vaste slaapplek krijgen. Mariska vertelt aan Dylan en Brandon dat ze liever niet bij een stelletje op de kamer wil liggen. Haar plan is om nog één nacht in de Mongoolse tent te slapen, maar dat ze morgen in de vergadering voor gaat stellen om een kleine verhuizing te organiseren. Omdat Maikel weg is, is de plek die vrijkomt natuurlijk bij Jens en Mylène. Mariska’s plan is om Mylène en Jens een eigen plekje te geven, maar waar dit gaat zijn is voor nu nog de vraag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (2)

  • Met de armen over elkaar hebben ze weer een misser.Met de vergadering zou ze over het slapen beginnen maar nee deed haar mond weer niet open jammer.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings