X

Merel gaat uit de kleren, ze doet er alles aan om de verkoop van haar bikini’s te stimuleren

De nieuwe zomercollectie van WRTW is uitgebreid met bikini’s. Merel wil graag de verkoop van haar panter bikini’s een boost geven en heeft een goed idee. Samen met haar mede bewoner Gerrit heeft ze bedacht dat ze in bikini gaat op het moment dat er dertig bikini’s zijn verkocht. Merel wil vanavond een modeshow doen om alle producten te extra te verkopen. Zal Merel binnenkort in bikini staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • Die gaat echt niet in bikini staan, dat zou ze gaan doen als ze zou zijn afgevallen, bepaald aantal kilo's maar dat gaat niet gebeuren want ze hoeft niet meer af te vallen. Ze wil dus eerst 30 bikini's verkopen en dan pas gaan showen . Eerst zien dan pas geloven

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings