X

Gerrit vindt dat Alexandra fout bezig is

Gerrit voelt Alexandra aan de tand. Hij ziet haar in de silo en stapt op haar af. Lex, zou jij je niet opsluiten in je huisje? zegt hij. Alexandra is namelijk bezig met haar studiewerk, wat ze niet in de publieke ruimte zou doen. Gerrit is bezorgd. Kun je je concentreren vraagt hij. Alexandra reageert op haar beurt positief. Gerrit is wel van mening dat het in de silo te druk is. En belooft wel dat ze zich na het eten weer gaat afzonderen. Zal Alexandra zich voldoende kunnen concentreren in de silo?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • Hij is zelf zo fout bezig nooit iets afgemaakt en maar komentaar op andere leveren.Vertele eens wat hij echt heeft waargemaakt in U 2 de blauwe balk zal wel weer verschijnen maar dat boeit me echt niet..

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings