X

Merel en Jessie blijven door ruziën, dit keer hebben ze onenigheid over het computer gebruik

Kan ik heel even iets afrekenen vraagt Merel aan Jessie, die achter de computer zit. Ja, tuurlijk. Wat moet er afgerekend worden vraagt Jessie. Make-up antwoordt Merel kortaf. Jessie schuift vervolgens zijn stoel naar achteren zodat Merel er beter bij kan, maar plotseling bedenkt ze zich. Laat maar. Ik ga wel hier zegt ze, terwijl ze achter de andere computer schuift. Ik dacht ook dat je met vijf minuten klaar zou zijn, daarom ging ik alvast achter je zitten reageert Jessie verbaasd. Merel geeft aan dat hij gewoon verder kan werken achter de computer. Ze snapt niet waarom ze zo moeilijk deed. Jessie antwoordt dat hij ook niet snapt waarom ze zo deed.  En dan heb jij het over sneren geven. Dat ben je nu zelf aan het doen Jessie gaat Merel geïrriteerd verder. Ja, hoor. Ik denk dat we weer lekker zo door moeten gaan antwoordt Jessie kwaad. Eerder op de dag had het tweetal een discussie met elkaar. Hier zijn ze uiteindelijk ook niet uitgekomen. Jij had heel de middag tijd om te praten zegt Merel. Jessie zucht en zegt dat hij net klaar is met iemand te bellen en met het verzenden van een mail. Moet ik mij voor de rest nog ergens voor verantwoorden? vraagt hij. Merel negeert zijn opmerking en zegt dat ze toch achter zijn computer moet. Die van haar heeft geen internet. Ga lekker zitten zegt Jessie boos en hij loopt weg. Hoe zal de rest van de avond verlopen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.9/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • weg met die 2 het zijn 2 onrust stokers de zgn diva doet wat ze wil en jessie denkt dat hij alles weet maar is nog te dom om te helpen onweren

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings