X

Jessie wil Mariska graag helpen, Hij ziet dat er wat dingen fout gaan bij de webshop

Hiske is druk bezig met het eten voor Eten op woensdag als Jessie naar haar toe komt lopen. Hij geeft aan naar de financiën te hebben gekeken en te hebben gezien dat er het één en ander misgaat bij de webshop. Hiske weet niet helemaal hoe dat met de webshop werkt, zo legt ze uit. Jessie besluit het op te pakken met Mariska. Wat later komt Mariska de silo binnen. Jessie spreekt haar aan. En vraagt haar hoe zij werkt en doet suggesties om de workflow te verbeteren. Als Mariska enkele van die ideeën afwijst zegt ze, ja, nog meer werk. Jessie geeft aan dat hij probeert mee te denken. Ik merk gewoon dat er nogal wat dingetjes zijn die niet goed gaan licht hij toe. Mariska lijkt het niet leuk te vinden dat zij wordt aangesproken. Als jij het beter weet be my guest eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.5/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • weer typisch Jessie zit weer naar een andere bewoner te vervelend te doen. Hij kan nu niet meer Gerrit afkraken nu hun vriendschap over lijkt te zijn.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings