Alle vrouwen binnenkort aan de macht in Utopia?

Alle vrouwen binnenkort aan de macht in Utopia?

We gaan nog even terug naar gisterenavond, een aantal heren waren gezellig met elkaar aan het kletsen. Zo hebben de heren over vrouwen, Ivan vraagt zich af of de anderen in de kracht van vrouwen geloven. Niet veel later is er een nieuw experiment geboren.

Het is niet veelvoorkomend, maar ik ben wel degelijk van mening dat het kan antwoordt Bjorn op Ivan zijn vraag. Zijn jullie bereid om dat in Utopia te proberen? vraagt Ivan dan door. Er volgt al snel gelach door Cees, Wim, Bjorn en Ivan. Een vrouwelijke leider vraagt Bjorn wat verward. Nou zegt Ivan, gewoon de macht aan de vrouwen geven. Ze mogen dan zelf uitzoeken wie, wat en hoe. Ze mogen het zelf helemaal invullen voegt hij eraan toe. De anderen kijken Ivan een beetje bedenkelijk aan. Bjorn zegt dan dat hij tegen iedere vorm van leiding is binnen Utopia. Maar als het als een soort van grap is… Ivan valt hem in de rede ja als een soort experiment. Voor tien dagen zegt hij. De bedoeling is dus dat de mannen gaan kijken in hoeverre de vrouwen de touwtjes in handen kunnen geven. Ivan wil dus weten of de andere mannen in Utopia zich kunnen laten leiden door de vrouwen. Bjorn is op zijn beurt dan wel weer benieuwd waar het idee vandaan komt. Wim vindt het een leuk experiment. Maar heeft nog wel een aanvulling, de vrouwen hier moeten er ook wel voor openstaan. Je moet ze niet gaan dwingen. Ivan is het daar mee eens. Kunnen we binnenkort een nieuw experiment verwachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. joze at 15:31

  Ook toevallig, nu er zoveel aandacht is in de media over vrouwen aan de top.
  De vrouwen in uotpia doen bijna niets in utopia en kunnen alleen onzin uitkramen
  en hard gillen. Verder kopen ze vaak kleding, sigaretten, drank, snoep en onzin spulletjes.
  Tot nu toe kosten ze alleen maar geld en dan zouden ze nu moeten zorgen dat iedereen
  zo hard werkt voor de inkomsten.
  De “overheid” zal hard moeten werken om te voorkomen dat ze dan falliet gaan.
  Alhoewel dit idee natuurlijk wel van de “overheid” af komt. HAHAHAHA.

 2. Yvon at 12:40

  Had niet anders verwacht van Cees,alleen als je een vrouw als lust opject ,of als een ongelijke partij ziet,neem je deze als zodanig ook niet waar.
  Dit is ook wat mij aan deze man zo stoort,hij heeft geen enkel begrip,of respect voor zijn mede bewoners..het zijn allemaal snotneuzen voor hem,waar je over kan roddelen..en nu kan hij er hartelijk om lachen
  Overigens vind ik het een heel goed en leuk voorstel!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *