Ramona vertelt Bas dat ze naar huis gaat

Ramona vertelt Bas dat ze naar huis gaat

Ramona heeft Bas apart genomen om met hem een gesprek aan te gaan waarin ze hem slecht nieuws moet vertellen.

Niet schrikken  begint ze het gesprek, maar ik denk dat ik naar huis ga. Bas weet niet zo goed wat hij moet zeggen. Hij snapt niet waarom Ramona ineens besloten heeft om naar huis te gaan. Ramona durft Bas bijna niet aan te kijken. Ze vertelt dat ze haar familie mist en dat ze met Oud en Nieuw graag bij haar familie zou willen zijn. Waarom nu ineens vraagt Bas verbaasd. Je hebt je toch niet opgegeven om met Oud en Nieuw alweer thuis te zitten? Ramona benadrukt dat ze het heel fijn zou vinden als ze binnenkort weer thuis bij haar familie kan zijn. Ik denk dat ik voor 80% zeker weet dat ik naar huis ga voegt ze eraan toe. Je hebt echt alleen jezelf mee als je weg gaat antwoordt Bas. Je gaat er zo’n spijt van krijgen. Je kan hier echt mooie dingen neerzetten en bovendien ben je hier pas vier weken. Ik heb er over nagedacht over de punten die je nu zegt maar… Rowena komt vervolgens tussen beide, en onderbreekt de twee. Ik moet even wat zeggen: Got you! Het hoort allemaal bij haar ontgroening! Rowena legt Bas uit dat hij het voorlopig wel stil moet houden. We willen het op twee januari aan iedereen vertellen. Misschien als iedereen bij elkaar is, tijdens het avondeten. Maar Ramona lijkt het niet zo’n goed idee, ze wil snel van haar ontgroening af. Weet je waarom ik het vandaag al meteen wilde doen? gaat ze verder. Ik kan niet drie dagen lang een act spelen. En ik wilde Bas gewoon even pakken daarom! Rowena wil de verdere aanpak bespreken maar Bas is er klaar mee. Ik doe hier niet aan mee zegt hij. Ik voel me genaaid. Eigenlijk had ik echt boos moeten worden.  Ramona lacht, ja je was zo lief voor me! Maar ik ga niet naar huis hoor!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. bardy247 at 20:27

    War een dijenkletser. Christus is dat nou het beste dat ze kan verzinnen. Daar moet je wel een heel creatief brein voor hebben. 😉

  2. anneke at 20:27

    Wat zal het leuk zijn dat elke bewoner elk drie of vier mensen mag uitnodigen om met oud en nieuw daar te zijn , kan iedereen er weer een lange tijdt er weer tegen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *