Foto’s van Live in de loods zijn allemaal mislukt

Foto’s van Live in de loods zijn allemaal mislukt

Het is alweer even geleden dat we je voorzien hebben van Utopia nieuws. Tijd dus om het weer even in te halen! Zo is er wat minder nieuws over de foto’s die gisteren zijn gemaakt tijdens het live in de loods concert van Bjorn en Rowena. Alle foto’s lijken namelijk mislukt…

Dominique en Benjamin zitten achter de computer even de foto’s van afgelopen avond te checken. En wat blijkt, alle foto’s zijn niet scherp! Do baalt er nogal van en geeft Cees de schuld  die rende volgens haar gelijk na het nemen van de foto weer weg zonder dat ze zelf kon kijken of die wel gelukt was. Ik wilde het eigenlijk niet zeggen, want ik ben natuurlijk afhankelijk van zijn camera voegt ze eraan toe. Volgens Benjamin liegen de beelden er niet om en Do is het met hem eens. Do wil het liefst een investering doen, want Ivan had ook al laten vallen dat Dominique zelf een goede camera zou moeten hebben. Daarom besluit ze later ook het gesprek aan te gaan met Ivan. Ik krijg best wel veel negatieve feedback van Cees als ik foto’s maak begint ze het gesprek. En nu heb ik gezien dat alle foto’s die Cees heeft geschoten, onscherp zijn. Ivan knikt en merkt op dat de kwaliteit moet goed zijn. Cees kan het foto’s maken op de markt bovendien niet aan gaat hij verder. Dus tot er een nieuwe camera is moet hij de zijne uitlenen concludeert hij. Do is blij met het geen wat Ivan aangaf en bespreekt dit vervolgens met Victoria. Daarna hebben de dames het nog over de leuke dingen van afgelopen avond. Zo vinden de twee de reacties van het publiek erg leuk maar moeten erg wennen aan mensen die vragen om met hen op de foto gaan.En dat ze je dan aankijken met van die hartjes ogen voegt Victoria eraan toe. Beide vinden het erg leuk en hebben al zin in de Utopia markt. Hier zal Do dus de foto’s gaan maken. Hopelijk mislukken deze niet!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Marja at 14:55

    Makkelijk om Cees de schuld te geven, begint Do ook al de schuld op Cees af te schuiven. Snel geleerd. Cees heeft al veel foto’s gemaakt en nu plotseling commentaar

  2. Anna at 22:25

    Waar kunnen we de foto’s vinden? do zei net in de livestream dat ze “online staan” zou graag willen weten waar? weet iemand dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *