Nicole heeft nieuwe regels voor alle bewoners

Nicole heeft nieuwe regels voor alle bewoners

Puppy Arthur is nu een paar uur in Utopia. Nicole heeft namelijk een puppy cadeau gegeven aan Ivan omdat hij jarig is. Maar een nieuwe puppy betekend ook regels. Nicole besluit iedereen bij elkaar te roepen om deze regels kenbaar te maken.

Zodra iedereen zit begint Nicole te vertellen. Arthur is onze nieuwste bewoner nu en ik ben echt opzoek gegaan naar een hondje wat qua karakter goed bij Ivan past. En legt daarna uit wat de eigenschappen van een Mechelse Herder zijn. De Mechelse Herder staat vooral bekend om zijn werkwilligheid, scherpe intelligentie, hardheid, oplettendheid en moed. Hij is zeer trouw en zeer waaks waardoor hij vaak wordt gebruikt als politiehond. De Mechelse Herder is enorm gehecht aan zijn baas. Lieve schat, hij is helemaal van jou voegt ze eraan toe. En daarna begint Nicole over de regels. Wanneer een puppy zijn eerste stap in huis zet, heeft hij vaak al een hele reis achter de rug. Geef de puppy de tijd om te wennen, overspoel hem niet met aandacht en laat hem zijn gang gaan. De spullen zijn onderweg, zoals zijn bench en mandje. Vanavond wordt dus even provisorisch. Dit omdat alle spullen niet geleverd zijn. Ik hoop dat we allemaal heel erg van Arthur gaan genieten sluit Nicole haar praatje af. Wel benadrukt ze nog even dat Alfred de man die Arthur heeft gebracht vertelt heeft dat de pup stabiel en sociaal is. Arthur is attent en een heel fijn dier dat deze karaktereigenschappen ook heeft meegekregen. Het wordt waarschijnlijk een flinke hond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 23:13

  Het gaat er inderdaad op lijken, als het niet al zo was, dat Nicole en Ivan de dienst gaan uitmaken in Utopia, of de andere mensen dat nou bevalt of niet, er moeten regels komen omdat Ivan een hondje heeft. Zoals iedereen weet kost een hond geld, dat kan Ivan nu wel betalen. In vind het een onsympathiek mens worden dat gauw naar huis moet gaan met Ivan erbij om samen dan lekker genieten van elkaar, de hond kan er natuurlijk niks aan doen, Als ik in Utopia zat zou ik er lekker uitgaan, de voorspelling van mijn kant is dat er bijna geen dag voorbij zal gaan zonder dat er iemand zich aan deze of gene zal ergeren.

  • Wil at 16:05

   Alles en iedereen moet overleggen maar het queen stel doet gewoon, er was al eerder sprake van een hondje en, dat werd afgeketst, en nu staat iedereen het toe gevraagt of ongevraagt, zijn ze nu toch bang???? Onbegrijpelijk
   Raakt tijd dat het stel met hond en al vertrekt

 2. anneke at 22:23

  Zo te lezen is het het huis genaamd Ivan en Nicole en hondje Arthur de rest doet er niet meer toe denk ik.
  Vorig jaar hebben ze nog gezegt er komt geen hond hier ,waarom nu wel omdat Ivan de Utopiaan van het jaar is geworden en nu alles mag beslissen ook al heeft hij de hond gekregen van Nicole
  Ze hebben dit volgens mij samen besproken zonder de andere in te lichten ,want er waren vorig jaar ook al bezwaar gemaakt door een paar mensen om een hond te nemen.
  Dus houd de kippen en de rest van de beesten maar in mooi of hok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *