Cees en Victoria hadden een lichte aanvaring

Cees en Victoria hadden een lichte aanvaring

We blikken nog even terug op afgelopen avond, Cees en Victoria hadden namelijk een lichte aanvaring met elkaar. Dit keer ging het over schoonmaken…

Terwijl Victoria en Ramona zaten te kletsen komt Cees aanlopen. Cees onderbreekt de dames en vraagt of het de bedoeling was om de mensen van de samenleving te tippen als iets niet gedaan zou worden. Hoe was het ook alweer? Nou Cees vertel maar antwoordt Victoria met enige irritatie. We krijgen zo meteen gasten en de wastafels die zijn zo vies dat kan echt niet. Nou dan gaan we dat gewoon even doen antwoordt Victoria. En in de toiletten zijn de bakken niet geleegd gaat Cees verder. Nee antwoordt Victoria maar dat is dus het enige wat niet gedaan is en de rest wel. Dus dit gaan we ook wel even oppakken. Het zijn alleen wel kleine details benadrukt ze. En eigenlijk is het niet jou taak om daarin te controleren he? Ik controleer het niet zegt Cees ik constateer het. Maar je bent ook in de damestoilet geweest aldus Victoria, anders zou je dat niet weten. Dat is maar goed ook gaat Cees verder want ik vul ook altijd het papier bij. Het wordt niet gedaan dus bij deze. Je komt met een toon naar mij toe waar ik niet van gediend ben gaat Victoria verder. Als je zegt de bakken zijn niet geleegd dan weet ik dat je in beide wc’s geweest bent. Je kunt dat ook gewoon zeggen neem het gelijk even mee. Dan is het prima maar het hoeft niet zo beladen toch? Nee antwoordt Cees het is niet beladen. Want nogmaals ik kijk ook altijd naar het papier, ik ben een van de weinige die het bijvult. Ook bij de dames. Neem het je verder niet kwalijk gaat hij verder. Nee hoor zegt Victoria, ik ben blij dat je het zegt maar de toon vond ik niet fijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:18

    Moet Cees door de knieen om te vragen om wat te doen in het huishouden.
    Is het nu zo moeilijk om je taak te doen, een tijdtje geleden was het toen vroeg iemand anders het en toen kon het wel.
    Cees niks meer doen komen ze zonder w.c. papier te zitten reageren ze wel anders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *