Do voelt zich buitengesloten

Do voelt zich buitengesloten

Wat gebeurde er afgelopen avond nog? In de komende nieuwsberichten zullen we je daarvan op de hoogte brengen. We beginnen met Do, zij heeft afgelopen avond onenigheid met Ramona gehad. Ze besloot haar frustraties met Karin te uiten op het rokersbankje…

Do vertelt Karin dat ze zich buitengesloten voelt voordat de modeshow begint. Het is mij last minute gevraagd of ik mee wil doen en dat zit mij dwars voegt ze eraan toe. Daarna vraagt ze Karin om wat advies. Volgens Karin moet ze dat gewoon bespreekbaar maken en het er over hebben. Do reageert dat ze dit niet gaat doen. Dat heb ik al vaak genoeg gedaan, Ik kan er boos om worden, maar dat het mij raakt… Dat wil ik wel even kwijt gaat ze verder. Het is typisch iets voor vrouwen aldus Karin, dit soort onderlinge problemen. Maar ik zou zelf toch wat zeggen als ik in jou schoenen stond benadrukt ze. Dit speelde zich af voor de modeshow en we zagen Dominique uiteindelijk toch meedoen. Hieronder kun je de een deel van de repetitie terugkijken. Eind goed al goed zullen we maar zeggen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *