Bas belt voor een update over Face

Bas belt voor een update over Face

Face is gisteren weer naar het vogelhospitaal gegaan. Hij had namelijk een terugval en het ging helemaal niet goed met hem. Bas was er emotioneel van maar toch ook blij dat de vogel opgevangen kon worden. Nu een nieuwe dag aangebroken is besluit hij een telefoontje te plegen. Hoe is het nu met Face?

Bas belt op en vraagt hoe het met Face is. Een medewerker vertelt dat het weer een stuk beter gaat met het eendje. Hij is nu doorgespoeld met glucose. Echter is het nu wel afwachten hoe hij zal reageren op de antibioticakuur. Bas vraagt vervolgens of Duck ook naar het vogelhospitaal mag, omdat Face daar de vorige keer van opknapte. De medewerker aan de andere kant van de lijn vindt het geen slecht idee. Dit kan misschien over enkele dagen, wanneer ze meer weten over het herstel van Face. Maar waar deze terugval door komt, dat is niet bekend. Na dit nieuws is Bas weer volledig op de hoogte en zal hij contact opnemen wanneer de kuur voltooid is. Hij oogt dan ook redelijk opgelucht na het horen van dit nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *