Een terugblik op Ramona’s Anniversary

Een terugblik op Ramona’s Anniversary

Afgelopen avond vond de speciale editie van Kroegtopia, namelijk Ramona’s anniversary. In dit bericht blikken we terug op deze gebeurtenis.

Voor het feest begon kreeg Ramona hulp van Karin om een feest outfit aan te trekken. En dat koste wel wat moeite, een prinsessenjurk werd hiervoor speciaal gebruikt. Als ze er uiteindelijk spik en span uit ziet gaat ze naar beneden de loods in. Haar mede bewoners applaudisseren en het feest kan bijna van start! Ramona haast zich vlak voor aanvang naar de suite. Samen met Bas, Tess en Jacco maakt ze zich daar klaar voor haar grote entree. Ramona wordt voorzien van een enorme hoofdtooi en vervolgens stapt ze, geheel in style, in haar koets. Bas, Jacco en sexy geklede danseressen begeleiden haar naar de loods, waar Ramona wordt opgewacht door de gasten.  Het feest barst los en Ramona geeft ook nog een optreden weg. Hey, Big Spender! zingt ze luidkeels. Na afloop van haar optreden is het tijd voor Ramona’s tweede outfit van de avond. Do helpt haar en wat later verschijnt Ramona in een prachtige roze jurk weer beneden. En het feesten gaat nog even door. Potentiële bewoners Boyd en Tess voorzien de gasten van een drankje. Ondertussen oefenen Jacco, Kevin, Cemal en Bas nog één keer hun moves, om daarna Ramona te kunnen verrassen met hun sexy dans-act! Het feest was zeer geslaagd. Maar heeft het ook iets opgebracht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *