Billy gaat de confrontatie met Jessie aan over hun zakelijk conflict

Billy gaat de confrontatie met Jessie aan over hun zakelijk conflict

Tijd voor wat onenigheid, dit keer tussen Jessie en Billy. De twee lagen afgelopen avond naast elkaar in bed op de boot en al snel volgde er een confrontatie.

Billy laat Jessie weten dat ze het moeilijk vindt om bij hem te liggen, vooral nu we op zakelijk gebied lijnrecht tegenover elkaar staan. Ik maak gewoon geen kans tegenover jou en Boyd. En daardoor vind ik het lastig om werk en privé gescheiden te houden. Ik voel de spanning zelfs in bed voegt ze eraan toe. Jessie reageert dat dat bij haar ligt. Ikzelf heb nergens last van. Billy reageert dat ze daarom ook twijfelt of Jessie nog wel gevoel voor haar heeft. De harteloze manier waarop jij met mij omgaat doet mij pijn legt ze verder uit. Waarom doet het mij wel wat en jou niets? Ik vind dat je meer empathie mag tonen. Niet alleen bij mij  maar ook richting de rest van de groep. Want als Boyd hier niet is dan ben je niets meer voegt ze er nog aan toe. De twee besluiten om samen te gaan roken en wat later liggen ze weer in bed. Onder de dekens barst Billy in tranen uit en Jessie probeert haar te troosten. We komen er wel uit sluit Jessie af, waarna hij zijn slaapapparaat weer opzet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Frans at 11:07

    Billy ga je eigen weg,want het enigste wat Jessie wil is geld geld en nog eens geld.Hij geeft totaal niet om andere mensen,alleen maar om zichzelf.Dat moet je onderhand toch wel begrepen hebben,denk ik zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *